DISZKRÉT CSOMAGOLÁSBAN KISZÁLLÍTVA!

Blog

Az Elf Bar rendelését követően egy tölthető, stílusos elektromos cigarettánk lesz, amit nem muszáj rögtön eldobni. Az elektromos cigaretták sokrétű kínálatában „üdítő látványt” ad az Elf Bar, ami kicsi, vékonyabb és a könnyebb eszközök közé tartozik. Ez az elektromos „rúd” közelíti meg leginkább a klasszikus cigaretta alakját és a dohányzás élményéhez hasonló impulzust tesz lehetővé.

Aki erős dohányos, annak ez a szerkezet segíthet az át-majd később talán a leszokásban is.

Az eldobható elektromos cigaretta színes kivitelben kapható; mindegyik egyedi ízét tükrözi, például a narancs a mangóra jellemző. Ezeket sokféle aroma határozza meg – a cukros édestől a savanyúig. Ezért mindenki saját ízlése szerint válogathat.

Aki dohányzik már többször is elgondolkodott, hogy leszokik, azonban az élvezetről nehezen mond le. Ilyenkor jön képbe az Elf Bar, amely először az átszokásban segít. Közben érdemes azon is elgondolkodnia, hogy a cigarettára kiadott összegből mennyi minden mást vehetne.  Mielőtt még kétségbeesik, vegye számításba az Elf Bar rendelést. Egyrészt az egészséges úton haladhat tovább, másrészt a környezetében élőket sem „zavarja” a kellemetlen illatokkal. Biztos, hogy vannak a környezetében olyanok, akik gyakran hangoztatják, hogy mennyire kellemetlen a dohányszag.

Sokan szeretnének megszabadulni a klasszikus dohányzástól, de úgy vélik, hogy ezt könnyebb mondani, mint cselekedni, ebben segíthet az Elf Bar. Korábban néhányan számos kísérletet tettek arra, hogy leszokjanak, de valami gikszer mindig történt. Az elektromos cigaretta könnyebbé teheti a választást, illetve az átallást, hogy a napi rutin megmaradjon. Arra ugyan nincs garancia, hogy a szívás elkezdésével teljesen leszokhatunk a dohányzásról, azonban több példa mutatja, hogy a kezdeti lépéseket könnyű megtenni. Reméljük az alábbi tippek segítségével tudunk ebben közreműködni.

Az eredetileg Kínából származó eldobható vape-ok legnépszerűbb márkája az Elf Bar-okkal minden fesztivál, szórakozóhely dohányzóhelye, sörkert és park megtelt velük. Míg korábban a gőzölést még drágának, alapvetően nem menőnek tartották, és a leszokni vágyó dohányosoknak tartották fenn, tavaly hirtelen mindenki az e-cigarettát dicsőítette. A viszonylagos homályból kilépve a már mindenütt jelenlévő márkák, mint az Elf Bar, a Geek Bar és a Lost Mary átvették az uralmat a vaping piacán, és úgy tűnt, hogy minden 18 és 35 év közötti ember egy színes botot szorongatott. De mi tette lehetővé, hogy ezek a kis tollak annyira mindenütt jelen legyenek, hogy gyakorlatilag uralják az életünket?